Dealpris: 499 kr. inkl. levering
Normalpris: 999 kr.
(23 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside.

Verdens stærkeste lygte

Verdens stærkeste lommelygte på ikke mindre end 30000lm
CM30k er den seneste udvikling og den er særdeles kraftfuld og med dens slanke form og imponerende lysstyrke på hele 30000 Lumen er den ideel på Camping, Jagt eller blot i bilen, hvis du skulle gå i stå på en mørk vej. Lygten kan også bruges hvis du feks. føler dig utryg i mørket da den omgående vil blænde en evt. overfaldsmand med det kraftige blinke interval som lygten kan frembringe. Lygten kan også udsende SOS hvis du skulle få brug for dette.

LED lygten er fremtidens teknologi når du ønsker et meget kraftigt lys og med vores helt nye model som har en yderst kraftig lysstyrke sammen med et meget lavt energiforbrug gør det denne LED lygte til det foretrukne valg.

Lygtens styrke fremkommer ved hjælp af 15 yderst kraftige L2 LED med en levetid på ca. 20000 timer. Lygten er lavet i aluminium.

For at kunne udnytte den ekstreme lysstyrke skal der anvendes fire speciel batterier som kan købes seperat, lygten kan dog også køre på almindelige AAA batterier ved at benytte de medfølgende batteri holdere.


Specifikationer:

30000 Lumen lysstyrke
SOS funktion
Overfalds funktion (blænding)

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre senest 2-4 hverdage efter dit køb.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: support@dkshop.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne