Dealpris: 125 kr. ekskl. levering
Normalpris: 250 kr.
(0 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside.

Solidt iPad cover til børnene i skum

Beskyt din iPad optimalt med dette fede cover. iGuy er et coolt iPad cover til både børn og voksne

Coveret er utrolig let og er meget nemt at anvende og det er fremstillet i beskyttende skum, som sikrer at din iPad ikke kommer til skade, hvis den skulle smutte en tur på gulvet. Da coveret er lavet i hårdt skum sker der heller ikke skade på dit barn hvis barnet feks. taber det over sig så du kan med ro sindet lade dine børn bruge din iPad til alle former for spil og leg. Coveret er nemt at gøre rent og meget slidstærkt. 

Stil coveret på bordet - det står helt uden støtte. Eller hold fast i de to arme på coveret.
Super skum taske til både børn og voksne. Der er huller til stik, knapper og kamera.

Produceret af CE-mærket EVA skum 

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre efter 6 hverdage.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: cj@pixojet.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne