Dealpris: 9 kr. ekskl. levering
Normalpris: 289 kr.
(0 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside.

Smart kartoffelsæk til den lille have

Med denne smarte plantesæk kan du dyrke dine egne kartofler, gulerødder, løg eller andre rod frugter. Plantesækken er velegnet til den lille have, hvor der ikke er plads til et stort kartoffelbed. Plantesækken kan med fordel sættes i drivhuset eller inde i et værelse og når væksten så er godt i gang sættes plantesækken udenfor. Foran på plantesækken er der en stor lomme, hvor feks. kartoflerne med lethed kan 'plukkes'

Plantesækken har endvidere to kraftige håndtag så den med lethed kan flyttes rundt.

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre efter 1-3 hverdage.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: support@dkshop.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne