Smart Citrus spray, pakning med 2 stk.
68 %
Dealpris: 49 kr. inkl. levering
Normalpris: 149 kr.
(0 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside.

Smart Citrus spray, pakning med 2 stk.

Praktisk Citrus spray sæt med 2 stk, som kan bruges til Citron, appelsin, lime, pomerans samt andre citrusfrugter. Snit et lille stykke af frugtens top og drej sprayen ned i citrusfrugten. Tryk lidt på din citrusfrugt for at fylde filteret op og din citrus spray er nu klar til brug. Spray lidt citrus på alt, der skal holdes frisk og lækkert som fisk, salater, avokadoer eller feks. et frisk pust i din drink. Slut med citron fingre og sten i dressingen og mad. De to citrus sprays er lavet i fødevare venlig silikone og tåler selvfølgelig en tur i opvaskemaskinen.

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre senest 6 hverdage efter dit køb.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: support@dkshop.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne