Dealpris: 100 kr. ekskl. levering
Normalpris: 200 kr.
(0 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside.

Skrab de steder du har besøgt på kortet

Verdenskortet til væggen som skrabes i et klassisk design.

Verdenskort til din væg, der kan skrabes til at markere de steder, du har været i verden. Denne gadget viser meget enkelt, hvor i verden du har været, og bliver derfor en samtale-starter i dit hjem. Hæng dit Scratch map på din væg, og det vil helt sikkert blive studeret af dine gæster. Måske vil det give anledning til at udveksle rejseerfaringer, og fortælle om mange gode og spændende rejseoplevelser.

 

Skrabe verdenskort leveres i et beskyttende rør, og det vil være den perfekte gaveidé til enhver globetrotter eller sømanden der kommer langt omkring. Eller bare til dine venner eller familie, som godt kan lide at rejse.

 

Fakta:
Scratch Map - Verdenskortet, som du selv kan skrabe.

Leveres i et lækkert og eksklusivt rør.

Måler 81,9 x 58,2 cm.

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre efter 1-3 hverdage.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: cj@pixojet.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne