Dealpris: 99 kr. inkl. levering
Normalpris: 199 kr.
(0 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på .

Seje Fidget spinners i speciel look

Fidget spinners - alle kender dem snart og med den seneste kollektion af disse tidsfordriv kan vi nu præsentere de nye fede Fidget spinners. Vær en af de første i Danmark til at brillere dine kunster med en Fidget spinner som dine venner ikke har.

Produceret i letvægts metal med kulfiberlejer som sikrer lang rotation.

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre efter 2-3 hverdage.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: service@comgros.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne