Dealpris: 99 kr. inkl. levering
Normalpris: 199 kr.
(0 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside.

Seje Fidget spinners i speciel look

Fidget spinners - alle kender dem snart og med den seneste kollektion af disse tidsfordriv kan vi nu præsentere de nye fede Fidget spinners. Vær en af de første i Danmark til at brillere dine kunster med en Fidget spinner som dine venner ikke har.

Produceret i letvægts metal med kulfiberlejer som sikrer lang rotation.

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre senest 6 hverdage efter dit køb.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: support@dkshop.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne