Dealpris: 99 kr. inkl. levering
Normalpris: 299 kr.
(31 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på .

Sammenfoldeligt indkøbsnet til bilen

Smart og yderst solidt indkøbsnet, som kan foldes sammen og opbevares i feks. din taske eller blot ligge i bilens bagagerum, hvor det så er klar til din næste shoppetur.

Sammenfoldet fylder dette indkøbsnet kun 1,5cm men udfoldet er der rigeligt med plads i de tre store rum, som hver måler 18x13x8,5cm, de forstærkede hanke gør det let at bære en vægt på op til 15Kg uden du behøver at frygte varerne ligger på jorden.

 

  • Rum størrelse 18x13x8,5cm
  • Samlet størrelse 56x39x26cm 
  • Leveres i farven Sort
  • Materialet er Oxfordstof

 

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre efter 7-14 hverdage.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: support@dkshop.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne