Dealpris: 9 kr. ekskl. levering
Normalpris: 299 kr.
(0 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på .

Sammenfoldeligt indkøbsnet til bilen

Smart og yderst solidt indkøbsnet, som kan foldes sammen og opbevares i feks. din taske eller blot ligge i bilens bagagerum, hvor det så er klar til din næste shoppetur.

Sammenfoldet fylder dette indkøbsnet kun 1,5cm men udfoldet er der rigeligt med plads i de tre store rum, som hver måler 18x13x8,5cm, de forstærkede hanke gør det let at bære en vægt på op til 15Kg uden du behøver at frygte varerne ligger på jorden.

Kun Kr. 9,00 - max. 2 stk. pr. kunde

 

  • Rum størrelse 18x13x8,5cm
  • Samlet størrelse 56x39x26cm 
  • Leveres i farven Sort
  • Materialet er Oxfordstof

 

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre senest 3 hverdage efter dit køb.
Bestiller du senest d. 19/12 så modtager du varen inden juleaften.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: support@dkshop.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne