Dealpris: 69 kr. inkl. levering
Normalpris: 299 kr.
(0 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside.

Magnetisk kabel til iPhone og Android

Med dette smarte kabel er det slut med at rode med kabler til din mobil og har du flere forskellige mobiltelefoner i hjemmet behøver du ikke længere bekymre dig om at finde det korrekte da det passer til næsten alle mobiltelefoner med de magnetiske plugs.

Der medfølger plugs der passer til iPhone og iPad med Lightningstik samt de fleste Android telefoner. Dette plug monteres direkte i lade stikket på telefonen og nu kan du med lethed bruge det samme kabel som samtidig er magnetisk og let finder vej til lade stikket i din telefon.

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre senest 6 hverdage efter dit køb.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: support@dkshop.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne