Dealpris: 399 kr. inkl. levering
Normalpris: 799 kr.
(148 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på .

Luksus Earbuds med fantastisk lyd

Disse populære Earbuds som nu kommer i en helt ny model har fået en kraftig opgradering på lydsiden så de nu næsten både lyder og ser ud som de originale Airpods. De oplades som altid i den medfølgende powerbank, hvor de placeres på få sekunder så snart lågen lukkes starter opladningen automatisk. Powerbanken oplader de to Earbuds på nogle få timer, hvorefter de er klar til brug.


Disse Earbuds sluttes til din valgte musikafspiller ved hjælp af Bluetooth og på få sekunder er du klar til at høre netop din ynglings musik - lettere bliver det ikke. Simpel installation på få sekunder, blot tænd og tilslut så er du klar.

 

Forbindelse: Bluetooth
Opladning: Lightning
Censor: Optisk
Mikrofon: Dobbelt
Brug: Op til 6 timer på fuld opladning
Opladning: 15 min. - fuld opladning ca. 2 timer
Mål (Earbuds): 17 x 40mm
Vægt (Earbuds): 4g pr. stk.


 

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre senest 3 hverdage efter dit køb.
Bestiller du senest d. 19/12 så modtager du varen inden juleaften.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: salg@notebook.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne