Dealpris: 100 kr. ekskl. levering
Normalpris: 199 kr.
(0 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på .

LED Lysende Brusehoved

LED Lysende brusehoved gør det kolde (eller varme) morgenbad bare LIDT sjovere.

 

Kender du det at man står og venter på at vandet i bruseren har den rette temperatur?

 

Nu behøver du ikke længere at tage chancen, og træde ind under de enten alt for kolde, eller alt for varme stråler. Med det LED Lysende brusehoved lyser bruseren med en farve, alt efter hvor varmt- eller koldt vandet er.


Hvordan virker det så?
Det er faktisk ret simpelt. Når du tænder for bruseren, løber der vand igennem den. Inde i det LED Lysende brusehoved sidder der en lille mølle, der generer en lille svag-strøm, som er nok til at forsyne lysdioderne med strøm. Samtidigt er der en lille temperaturføler, som måler temperaturen på vandet der løber igennem - den styrer så hvilken farve at LED Lysende bruserhoved den lyser.

Prøv den i mørke!
Prøv og tag et varmt morgenbad en vintermorgen med det LED Lysende bruserhoved. Farverne lyser rummet op, og det bliver pludseligt bare lidt sjovere at gå i bad, på en træt, mørk og kedelig vintermorgen.

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre efter 1-3 hverdage.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: cj@pixojet.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne