Dealpris: 349 kr. inkl. levering
Normalpris: 849 kr.
(0 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside.

Kreativ leg til børnene med en 3D pen

En 3D printer pen er et fantastisk produkt som børnene og de voksne kan få timer til at gå med. Du kan tegne direkte på et bord og det du tegner kan du så gemme og tage med dig. Du kan også tegne lige ud i luften og på den måde lave 3D figurer. 3D Printer pennen leveres med 20m printersnor i 8 forskellige farver.

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre efter 6 hverdage.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: support@dkshop.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne