Dealpris: 179 kr. inkl. levering
Normalpris: 399 kr.
(0 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på .

Forstærk dit Wifi med en repeater

Du har sikkert prøvet at dit trådløse netværk har sit eget liv og ikke tager hensyn til dig!

Der er ikke noget mere irriterende når ens netværk ikke virker optimalt og man oplever små udfald når man ser en film eller feks. sidder og søger på Google.

Løsningen er en Wifi-repeater som forstærket dit Wifi signal så du med lethed kan komme på internettet og samtidig er denne Wifi-repeater enkel at opsætte.

Denne Wifi-repeater forstærker signalet med en rækkevidde på op til 300m, hvilket gør dig i stand til at komme på dit netværk de steder du normalt ikke har mulighed for at forbinde.

  • rækkevidde op til 300m
  • understøtter 802.11N/B/G Netværk
  • WLAN sikkerhed med WPA2, WPA og WEP
  • simpel opsætning med den indbyggede software
  • 2dBi antenne som er indbygget
  • fås i sort og hvid
  • vejer kun 100g

 

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre efter 1-3 hverdage.
Bestiller du senest d. 19/12 så modtager du varen inden juleaften.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:
Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet dog nogle gange til nærmeste pakkeshop og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: support@dkshop.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne