Dealpris: 59 kr. inkl. levering
Normalpris: 179 kr.
(96 stk. tilbage)

Normalprisen er tjekket på .

2 ports USB lader til bilen

Du kender sikkert til at sidde i bilen med en mobiltelefon med lidt strøm på og der findes ikke et USB stik i bilen. Det kan du undgå med denne flotte USB oplader som du blot sætter i bilens cigarettænderstik og så har din bil altid 2 kraftige porte til opladning af diverse telefoner.


Specifikationer:

  • Udgangsbelastning 1A og 2,1A
  • Aluminiumslakering
  • Passer til alle biler med cigaretstik

 

Bemærk venligst følgende vedr. denne deal:

LEVERINGSTID:

Leverandøren afsender din ordre efter 7-14 hverdage.
Når du har gennemført dit køb på deal-it.dk skal du IKKE foretage dig yderligere da leveringen sker automatisk og vi trækker selvfølgelig først pengene fra din konto, når forhandleren afsender varen.

VIGTIGT:Pakken leveres til din adresse med DAO i henhold til den adresse du har angivet og du får besked på sms og evt. mail når din pakke er klar til afhentning. Levering sker typisk 1-2 hverdage efter forhandlerens afsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb hos deal-it har du altid minimum 14 dage fortrydelsesfrist fra modtagelse af pakken, du kan dog udvide fortrydelsesfristen direkte i kurven.

Du skal i denne forbindelse altid skrive direkte til leverandøren og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, du skal skrive til denne mail: salg@notebook.dk

Fortryder du købet skal du sende produktet retur til leverandøren, forsendelsen skal du selv betale.

LEVERING:
Vi leverer til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne